Próxima conferencia de Jordi Desola

[:es]Este próximo jueves 23 de febrero recibiremos la visita de Jordi Desola, profesor de Medicina Subacuática e Hiperbárica en la Universitat de Barcelona. Jordi es actualmente uno de los mejores especialistas a nivel mundial de esta rama de la medicina tan vinculada con nuestro deporte. Por lo que es un honor para el APS ser la sede de la conferencia que impartirá el próximo jueves a partir de las 20:00h.

La conferencia estará centrada en el síndrome de Taravanna, es decir los accidentes descompresivos en apnea, que por desgracia cada día son más frecuentes, basándose en los casos que afectan tanto a la pesca submarina como a la apnea extrema a gran profundidad.

Jordi Desola también es el presidente y director de la Unidad Terapéutica Hiperbárica del CRIS, entidad fundada en 1954 por socios del APS y dedicada al escafandrismo.

La conferencia es de entrada libre.[:ca]Aquest proper dijous 23 de febrer rebrem la visita de Jordi Desola, professor de Medicina Subaquàtica i Hiperbàrica a la Universitat de Barcelona. Jordi és actualment un dels millors especialistes a nivell mundial d’aquesta branca de la medicina tan vinculada amb el nostre esport. Pel que és un honor per al APS ser la seu de la conferència que impartirà el proper dijous a partir de les 20: 00h.

La conferència estarà centrada en la síndrome de Taravanna, és a dir els accidents descompressius en apnea, que per desgràcia cada dia són més freqüents, basant-se en casos que afecten tant a la pesca submarina com a l’apnea extrema a gran profunditat.

Jordi Desola també és el president i director de la Unitat Terapèutica Hiperbàrica del CRIS, entitat fundada al 1954 per socis de l’APS i dedicada al escafandrisme.

La conferència és d’entrada lliure.[:]

1 Comment

  • Xavier Fernandez
    Posted 2 junio 2017

    Sincerament crec que és una exgeració parlar de «un dels millors especialistes a nivell mundial d’aquesta branca de la medicina».
    Si reviseu bibliografia veureu que no té cap contribució important a la medicina subaquatica, això si, ha estat un gran divulgador, però a la medicina pública no va passar mai de ser un metge de família de CAP.
    Dins de l’Estat Espanyol hi ha especialistes molt més competents.

Leave a comment